Hundestøvler

Hundestøvler
Hundestøvler fra Trixie

Hundestøvler deler mange hundeejere, nogen er for andre imod, men på trods at dette så er hundestøvler gode til nogen ting. Har man en hund som har fået en skade på poten og det skal hele, så er hundestøvler fantastiske, mange bruger skærme til hunden i disse situationer, og det er fint nok, er bare så besværligt især hvis du har en større hund. Hunde kan ikke lade et sår være, og et sår heler aldrig hvis hunden konstant slikker på det, så beskyt såret og lad det få fred ved hjælp af hundestøvler, det virker super godt!

Udover de fordele som det er ved skader, er der flere fordele, hundestøvler beskytter mod salt om vinteren, grus og skarp is, om sommeren beskytter de mod meget varmt sand på stranden, men de er nok mest optimale om vinteren, sådan vintersko til hunde beskytter mod mange ting i de perioder! Vintersko til hunde er altså en god ide om man så er for eller imod hundestøvler.

Hundestøvler fra Trixie

Disse Trixie Walker Active hundestøvler er nogen af de bedste på markedet, de er gennemført og solide, har reflekser og velcrobånd, skridsikre, ja de har det som der skal til! De kommer i 6 forskellige størrelser, såalle hundestørrelser skulle være dækket ind, så der er inegn undskyldning for ikke at beskytte din hunds poter i de trælse tider!

Se en lille (Tysk) video om Trixie hundestøvlerne:

Køb dine Trixie hundestøvler her

 

Kontakt os her med spørgsmål og lignende