Hundesofa

HundesofaOkay, lad os sige det med det samme, her er vi ude i noget for den virkelig kræsne bruger, denne hundesofa eller skal vi kalde det en Chaiselong for det er vel mere det som det er, er for dem som tager indretning og design rigtig seriøst, har man et hjem som er toptunet med flotte møbler og tunet ned til mindste detalje, ville en almindelig "grim" hundesofa nok ikke være det rette element at sætte ind i det billede, men her kan man altså endelig få noget som udstråler klasse, stil og overskud.

Prisen på denne hundesofa?

Prisen afspejler naturligvis også dette, men for mange er prisen ikke det som forhindrer et flot hjem, og for dem er denne hundesofa lige sagen, man får simpelthen ikke smukkere hundemøbler end dette, så er det sagt, den kommer med meget flotte Queen Anne ben som vi kender fra de klassiske møbler og de pryder jo alt slags møbel om det så er en stol eller en sofa. Den er betrukket med camouflagestof, hvilket vi synes er super, fordi det netop stadig signalere det er en hundesofa og ikke noget som tante Ann skal sætte sig på.

Længden af denne hundesofa er 60 centimeter, og bredden er 42 centimeter, så tjek om den passer til jeres hund, højden op til puden er 34 centimeter, så vær sikker på hunden kan hoppe så højt inden I køber den. Prisen er sat ned til 2999 kroner, vi ved desværre ikke om den vil stige igen snart, normalprisen er 4999 kroner, så hvis man vil have den til billige penge, så er det nok snart man skal slå til!

Den er designet og produceret af 4hotdogs.com, som for dem som kender dem, ved at de er førerende indenfor produkter til kæledyr, så alene navnet siger det er kvalitet og luksus!

Køb denne hundesofa her