Hundeseng på ben

Hundeseng på ben
Luksus hundeseng

Denne hundeseng på ben er yderst praktisk, det er der flere grunde til, den er hævet over jorden hvilket gør at hunden ikke får træk som jo ikke er sundt hverken for dyr eller mennesker. Nem rengøring under og omkring sengen. Meget slidstærkt materiale den er fremstillet af, denne hundeseng på ben kan holde en hel hunds levetid. Skulle der ske noget vildt i sengen og dele skulle gå i stykker, kan man købe nye stumper til sengen til billig penge. Specielt syede sengebetræk til sengen kan også købes, så man får noget der passer og ser godt ud.

Sengen er fremstillet således at man nemt kan tømme den og gøre den ren for hundehår og andet, hvilket virkeligt er rart, for vi kender vel alle de almindelige hundesenge hvor det er en kamp at rengøre disse i bunden af dem. Det er en billig hundeseng taget i betragtning hvad man får for pengene, så udnyt dette hundeseng tilbud i dag og giv din kammerat et godt sted at sove, du vil jo heller ikke selv ligge i en seng placeret på gulvet!

Denne hundeseng på ben er af høj kvalitet

Vi vil nærmest kalde dette en luksus hundeseng, og det af flere grunde, designet ser godt ud, passer perfekt inde i stuen eller soveværelset, så hunden er tæt på dig hele tiden, kan nemt tages med udenfor hvis man måtte ønske det  i sommerperioden. En hundeseng på ben er forholdsvis nyt og det er utroligt, for vi finder det meget naturligt at hunden ikke skal have det ringere end vi selv måtte ønske os.

Denne hundeseng på ben kommer i 5 størrelser, så der er en til alle slags hunde, det er bare at vælge den rette til din hund, og med det smarte sengebetræk, som er nemt at vaske, får man ikke en bedre seng til sin hund.

Køb din hundeseng på ben lige her

 

Se flere hundesenge her