Hundeseng med Memory Foam

Hundeseng med Memory FoamDenne seng er sgu smart, vi ved alle hvor behagelig en pude med memory foam er til os mennesker, eller en madras med memory foam for den sags skyld, hvorfor egentligt ikke lave en hundeseng med memory foam? Det har folkene fra Buster gjort og det er en super ide, den skulle give markant bedre livskvalitet til hunde, især ældre hunde, og hunde som lider af gigt eller hofte problemer, den kurerer selvfølgelig ikke lidelserne, men alene det at den kan være med til at hunden ikke har så mange smerter og kan slappe af når den sover, det er rigeligt for os til at bifalde ideen!

Selve puden kommer i 2 mål, 100 cm x 70 cm og 120 cm x 100 cm, så sørg for at vælge den rette størrelse til din hund, MEGET vigtigt den ikke er for lille, for så kan den gøre mere skade end gavn. Betrækket kan pilles af og vaskes ved 30 grader, så den er også meget nem at holde ved lige, alt i alt et super produkt for alle, men nok især for folk med ældre hunde eller hunde med de lidelser vi allerede har nævnt tidligere.

Det som memory foam gør er at tilpasse sig din krop, og de områder hvor der er mest vægt, sænkes ned, så det udjævner presset på de steder, der hvor der ikke er så meget vægt forbliver puden "oppe" og på den måde fordeler en memory foam pude som denne hele vægten jævnt, derfor føles det langt mere behageligt og blødt at ligge på en pude af dette materiale, og områder som før havde stor vægt og dermed presser mere på kropsdelen bliver aflastet, og det er af denne grund at denne hundeseng med memory foam er god til gigt og hofte problemer, håber det gav mening for det er svært at forklare med ord hvorledes det hænger sammen!

Men alt i alt, ligegyldigt om du har en hund med lidelser eller ej, så gør din hund en stor tjeneste og lad den sove så godt som overhovedet muligt, en hundeseng med memory foam er nok det bedste bud på hvorledes du kan opnå dette!

Køb en hundeseng med memory foam her