Hundesange

HundesangeVi fik denne ide en sen aften hvor vi hørte den klassike Vuffeli-vov med Shu-bi-dua, nemlig at samle alle de gode danske sange som vedrører hunde, så kan man bruge dem til lejligheder hvor der er personer der holder meget af hunde, eller ved begivenheder hvor hunden er i centrum, man skal måske være lidt nørdet for at synge disse sange for en hund eller en person, men vi synes rent faktisk det kunne være sjovt, sødt og festligt at gøre det, også bare for at gøre noget anderledes end det sædvanlige som man altid gør.

Så vi har samlet alle disse gode sange her på siden, så kan I printe dem ud og bruge dem til hvad I finder dem nyttige til, kom gerne med ideer og forslag, og skriv endelig med hvad I har brugt dem til, så tager vi det med her på siden, skriv til os her. De hundesange som vi har valgt kan du finde herunder med komplette tekster, dog kan vi ikke give jer melodien, der ville vi nok komme i problemer med ophavsretten hvis vi gjorde dette, men vi vil råde jer til at kigge på youtube eller direkte i google, for der kan man finde rigtigt mange ting, også melodier til hundesange!

Planen er at få en komplet liste med alle danske sange som omhandler hunde, det vil tage lidt tid, så kig ind med mellemrum, denne liste vil hurtigt vokse sig større og større.

Skulle I selv ligge inde med hundesange som ikke er på listen, må I meget gerne hjælpe os og sende dem til os, brug kontakt os linket i toppen af siden, vi vil virkelig være glade for dette. Hvis vi kan finde noderne til sangene så vil vi også vedhæfte disse, men ved ikke endnu om det er muligt at finde dem, men er det kommer de med i hver post.

Listen af hundesange:


  • “En sang om hunde” af (Ukendt)
    "En sang om hunde" af (Ukendt) Melodi: Hønsefødder og gulerødder Folk har hunde af mange grunde og mange forskellige racer. Franske hunde og spanske hunde og pudler og grand Danoiser. […]
  • “Vuffelivov” af Shu-bi-dua
    "Vuffelivov" af Shu-bi-dua Jeg har en hund med fire poter en på hvert sit ben bagpå sidder halen fast og vipper forrest sidder snuden og når man rører ve'en kan […]