Hundekurv i plast

Hundekurv i plast
Praktisk billig hundekurv

Denne hundekurv i plast er yderst praktisk, brugbar og billig, nærmest et hundekurv tilbud man ikke vil gå glip af hvis man tilbringer meget tid sammen med sin hund udenfor huset! Personligt har jeg selv 2 af slagsen, det lyder måske af meget men når man, som jeg, tilbringer meget tid i værkstedet så skal hunden da også have et godt sted at ligge sig hvis den har behov for dette, og en hundekurv i flet eller stof er bare ikke velegnet til et værksted!

Den anden bruger jeg om sommeren hvor vi tilbringer meget tid udenfor i gården, igen er en hundekurv i andre materialer end plast ikke velegnet, for hunden bliver snavset og det skal der være plads til, med en hundekurv i plast kanman hurtigt og nemt vaske den om aftenen med haveslangen og lidt sæbe, så er den klar igen til næste dag.

Skal du have en hundekurv i plast?

Så har du din hund med dig udenfor eller bare indenfor i et værksted, fyrrum eller lignende så er denne hundekurv i plast lige noget for dig, man kan købe specielle puder til disse hundekurve som passer perfekt til dem, disse er også nemme at rengøre og dejlige bløde for maximal komfort til hunden. De fåes i 7 forskellige størrelser så passer til langt de fleste hunderacer og er meget billige i forhold til hvad man får.

Hundekurven er naturligvis lavet i ugiftigt plastik, så ingen grund til bekymring om dette!

Køb din hundekurv i plast lige her

 

Se hundemøbler til indedørs brug her