Hundebørste furminator

Hundebørste furminator
Billede af en Furminator

Furminator er nok en af de mest populære børster mod fældning som findes til hunde, de fleste hundeejere med hunde som har langt hår kender til denne børste, ellers skal de ihvertfald stifte bekendskab med den, for det er absolut topmodellen blandt hundebørste! De kommer i 2 modeller, en til hundehår på over 5 cm, og en til hundehår på under 5 cm, og det lyder utroligt, men det er meget vigtigt man vælger den rette model, de er simpelthen special lavet til netop den type længde af hundehår.

Denne hundebørste furminator som vi har her er den til hundehår på over 5 cm, den kommer i 5 forskellige størrelser alt efter størrelsen på din hund, hundebørste furminator lover at reducere fældning med op til 90% fra din hund, den er virkelig effektiv og alle som har prøvet disse børster ved at det ikke er tomme løfter.

Hundebørste furminator kommer med et ergonomisk skaft som passer perfekt til de fleste hænder, og selve betjeningen af børster er som en leg, og når den er godt fyldt op så giver man blot en knap et tryk også slipper håret børsten, fantastisk og gennemført er hvad denne hundebørste furminator er! Den fjerne al død og løst pels helt ind til underhuden af hunden, hvilket giver hunden en sund og velplejende pels som skinner og ser godt ud!

Ser denne hundebørste furminator i aktion her:

Behøver vi skrive mere, videoen og selve børsten fortæller vist hvorfor du skal have en!

Køb din hundebørste furminator lige her

 

Find hundebørste furminator til korthårede hunde her