Hundeadfærd, træning og helbred

Hundeadfærd
Rie Ravns første bog

Denne bog er skrevet af Rie Ravn, og Rie Ravn er ikke hvem som helst indenfor hundeverdenen, hun må betegnes som værende en specialist indenfor området. Denne bog er blot den første i en række på 15 som Rie Ravn har planlagt at skrive, de vil dække alt, lige fra hundeadfærd og til opdragelse af hunde, meget spændende læsning, det må siges!

Hundeadfærdsinstruktør Kent Staub og adfærdsspecialist Rie Ravn driver et center sammen, det kaldes Center for Hundeadfærd, ikke at dette har så meget med bogen at gøre, men ville lige nævne dette, for det er bestemt et gyldent stempel på bogen om at det er absolut professionelle personer som har forfattet denne bog, et must i enhver hundeejers liv, selvfølgelig især hvis man har problemer med sin hunds adfærd, men også bare som læsning, til at forstår hvorfor sin hund gør og opfører sig som den gør.

Selve denne første bog i rækken omhandler hundeadfærd og mange andre emner, vi vil ridse hovedemnerne op her:

Hvorledes man forebygger allergi hos sin hund.

Hvorledes man undgår problemer med sin hunds adfærd generelt.

Hvorledes man skal håndtere en ny hund i huset, det være sig en hvalp, ældre hund eller adopteret hund.

Hvorledes man skal læse hundes opførsel og forstå denne.

En god sektion om hundeadfærd og opdragelse.

Som du kan se har bogen noget for alle, det være sig den erfarne hundeejer, eller den kommende hundeejer, denne bog emmer med råd, tips og indsigt i hundens verden og en masse om hundeadfærd, som kan få øjnene op på mange mennekser, der er så mange ting og signaler en hund sender, som vi almindelige mennesker ikke opfanger normalt!

Køb bogen om hundeadfærd her og bliv en bedre hundeejer

 

Se flere faglige hundebøger her