Hunde udendørs

Mange af os elsker at have vores hunde indedørs, dog skal man ikke fornægte at hunde også har godt af at være udendørs, og helst en del timer om dagen, de får mere motion og bliver stimuleret bedre ude i det fri, også selvom det måtte være i en løbegård, inden i et hundehegn eller udenfor et hundehus. Der er personer som aldrig har deres hunde indendørs, personligt synes jeg at de skal være indendørs det meste af tiden, men de tager bestemt ikke skade af at leve udendørs hvis ellers omgivelserne og rammerne er iorden! De skal have et sted hvor de kan gå ind i tørvejr, gerne med lidt varme, og ellers et udendørs område hvor de kan røre sig, så vil hunden kunne leve fint og intet i vejen for dette!

Hunde udendørs er godt tilpas, det kan man se når de kommer ud, dog ikke alle har et kæmpe område indhegnet hvor hundene blot kan løbe frit, så her kan en løbegård, eller et godt stort hundehegn komme til gavn. Så har man ikke lige rammerne til at lave et kæmpe hegn om hele sin grund, så er en ivestering i dette en god ide, hunde udendørs med sin ejer er noget af det bedste tid man får sammen med sin hund!

Hunde udendørs på andre måder.

Har man ikke pladsen til en løbegård eller et hundehegn, så er det oplagte at bruge tiden i de forskellige flotte hunde skove som er kommet rundt om i Danmark, det er næsten helt sikkert der findes en i nærheden af jer, for der er virkelig kommet mange af slagsen de sidste år! Se de finde hunde skove lige her på siden.

I vores øjne er en kombination af at holde sine hunde udendørs i flere timer dagligt, kombineret af at lade dem opholde sig indedørs resten af tiden, er det ideelle, hvis altså man kan få det til at fungere, og taget i betragtning af alle de forskellige redskaber man kan få til at lave udendørs opholds steder til hunde, så burde det være muligt at opnå for de fleste mennesker, du kan finde mange forskellige slags udstyr til at holde dine hunde udendørs under billedet!

Hunde udendørs
En kombination af hunde udendørs og indedørs er perfekt

Redskaber til at holde hunde udendørs:

Hundehegn

Hundehuse

Løbegårde

 

Kontakt os her med spørgsmål eller andet!