Hunde skove i Danmark

Hunde skove er en fantastisk ide, de sidste år er der kommet rigtigt mange i Danmark, og det er til stor glæde og gavn for både nye og gamle hundeejere. Personer i lejligheder eller begrænset udeplads kan give deres hund en oplevelse hver gang man besøger en hunde skov!

Ikke alene giver det din hund en masse motion og stimulering, men den lærer at omgåes andre hunde, begynd gerne allerede med hunden som hvalp og benyt enhver lejlighed til at besøge en af de mange hunde skove i Danmark, derudover møder man en masse mennesker, en del med meget erfaring med hunde, og kan få gode råd tips og ideer til hvordan man bedst muligt aktivere sin hund, der er faktisk ikke mange negative sider ved hunde skove, det er bare et dejligt koncept som danskerne har taget til sig med kyshånd!

Vi har lavet en oversigt, denne er opdelt i de danske regioner, der er mange hunde skove i de forskellige regioner, så der er ingen undskyldning for ikke at forkæle din hund me nogen besøg i de forskellige skove, de vil elske det, tro os, vi har benyttet dem i mange år og giver samlet set en bedre mere velbalanceret hund i hverdagen.

Men inden vi kommer til de hunde skove som findes, vil vi gerne lige slå et slag for hvordan man opfører sig i en hundeskov!

1: Har man styr på sin hund, og denne ikke har udvist voldelig adfærd overfor andre hunde, så kan man sagtens have sin hund gående frit!

2: Har man haft lettere problemer med voldelig ædfærd, så start med at have mundkurv på hunden og se hvorledes det går, med tiden kan det sagtens være denne kan fjernes igen!

3: Saml altid afføring op efter din hund, hunde skove er gratis at benytte og det er os, brugerne, som skal sørge for den forbliver pæn og brugbar for alle!

4: Nogen steder er der vand og toiletter til de besøgende, men undersøg det gerne først, her på siden vil du finde de vigtigste informationer, og medbrig vand hvis det ikke forefindes!

5: Tal med de andre i parken, få gode tips, råd og ideer, dette er charmen ved hunde skove, man møder ligesindede som også elsker hunde!

Her er kortet med opdeling af Danmark, klik under billedet på det område du ønsker at finde en hunde skov i:

Hunde skove
Hunde skove i Danmark

Hunde skove i Nordjylland

Hunde skove i Midtjylland

Hunde skove i Syddanmark

Hunde skove på Sjælland

Hunde skove i Hovedstaden

 

Kontakt os her med information om manglende hunde skove, vi modtager med glæde!