Hunde på job

Marianne Randel SøndergaardHunde på job er en bog af forfatter Marianne Randel Søndergaard, som er en forfatter som har skrevet en del fremragende bøger, dette må siges at være en af dem, i denne hunde på job får man et indblik i hverdagens hunde som tager på job med sin ejer, det dækker alt lige fra politi hunde, bombe hunde, spor hunde og narko hunde, så der er selvfølgelig lagt op til rigtig god læsning med alle disse spændende hunde jobs.

Marianne har skrevet flere bøger, f.eks "Flygtninge" og "På Ski", førstnævnte er en del af projektet "Jeg læser" hvor der er en lang række fremragende bøger af diverse danske forfattere der tager fat i emner om Danmark og beskriver hverdagen og måderne det hele hænger sammen på i vores land. Meget spændende serie og har man ikke læst nogen af disse bøger, så skylder man sig selv at gøre det, for man får så mange vinkler og information om diverse emner at det er utroligt, ting man ikke tænker over normalt kommer op i hovedet hvor man må tage stilling til disse!

Hvad handler Hunde på job om?

Hunde på jobMen tilbage til hunde på job bogen, ja som tidligere nævnt er politi hunde, bombe hund, spor hunde og narko hunde i fokus, men der er mange andre, lad os nævne: jagt hunde, besøgshunde og førerhunde. Man får et indblik hvad de rent faktisk laver på sådan en arbejdsdag med sin ejer. Mange ved det ikke, men det at være hund på job eller arbejdshund er faktisk utroligt hårdt arbejde, men også ekstremt belønnende for hundene, desværre er mange af disse jobs heller ikke uden risiko, og som med os mennesker kommer hunde også til skabe på arbejdet.

Men alt i alt er Hunde på job en fremragende bog som du bør læse hvis du vil udvide din horisont og få et indblik i den hverdag som mange bruger på at leve med sin hund, på en helt anden måde end os som blot har dem som kæledyr og trofaste venner. Der er mange fotos, grafer og fakta som man kan tage sig til og bogen bliver brugt i stor stil i folkeskolen netop til at oplyse børn om hvilke andre egenskaber hunde har, udover at være kæledyr!

Køb bogen Hunde på job lige her

 

Find flere bøger om hunde her