Hunde og Katte tips

Hunde og katte tips
Del jeres tips med os andre!

Velkommen til hunde og katte tips og tricks!

Denne side er oprettet så vi allesammen kan dele hinandens hunde og katte tips og tricks, tips som vi har opdaget virker, tips og tricks som vi synes er så gode at vi vil dele den med andre, derfor er denne side lavet for alle os som besøger hunde og katte siden, I opfordres kraftigt til at sende jeres hunde og katte tip og tricks ind til os, gerne med et par billeder eller en video, så vil vi oprette en artikel specielt til jeres gode tips og tricks!

Vi kan ligeså godt dele vores erfaringer og give vores dyr det bedste af det bedste, ofte er det almindelige mennesker som os, der opdager og finder ud af forskellige fif som gør hverdagen lettere, gode hjemmelavede snaks og godbidder til både hunde og katte, så del jeres hunde tip og tricks med alle os andre, vi bliver kun bedre sammen!

Med tiden vil vi endda uddele små gaver og belønninger til folk som deler deres hunde og katte tips, men for nu skal vi lige have gang i siden her, så kommer det andet af sig selv!

Send billeder, video, beskrivelse og navn (behøver ikke være jeres rigtige navn, et nickname er også i orden) så vil vi oprette en artikel med jeres tips" Send det til kontakt@hundeogkatte.dk, vi glæder os meget til at modtage nogen mails om dette emne!

Nedenfor er der en liste med de allerede modtagne hunde og katte tips og tricks:

  • Marv ben med fyld
    Marv ben med fyld Marv ben med fyld, denne ide er ikke en jeg selv har opfundet, fik den af en meget sød ekspedient i MaxiZoo for nogen år siden, […]

Kontakt os her med hunde og katte tips og tricks