Hunde negleklipper XL

Hunde negleklipper
Hunde negleklipper til store hunde

Denne hunde negleklipper er til store hunde, den er solid, robust og holder sikkert hele livet hvis den opbevares indendørs, så har du en større hund, så køb denne hunde negleklipper og du vil aldrig mere have behov for at kigge efter andre klippere. Grundet størrelsen foregår klipning af kløerne let og smertefrit, hvis man altså gør det korrekt, husk aldrig at komme ind i hundens nerve, så hellere klippe lidt mindre af og gør det oftere.

Har selv prøvet at klippe ind i nerven, ikke alene gør det naturligvis ondt på hunden, men det bløder vanvittigt og holder ikke op lige med det samme, ikke at hunde dør af dette, men prøv for guds skyld at undgå dette, er man fuldstændig panik slagen for at komme til det, vil vi råde til at få en hundesalon eller dyrelæge til at klippe hundens negle, det koster, tror jeg kom af med 300 kroner da jeg prøvede dette en enkelt gang! Man kan sagtens gøre det selv, blot tag små bidder af neglen og gentag dette lidt oftere.

Man kan som tommefinger regel holde hundens pote ned mod jorden blidt, i denne position skal neglene ikke ramme jorden, men være lige over, så burde man have okay negle.

Hunde negleklipper eller trimmer?

Man kan også få en negletrimmer, altså en slags fil som kører rundt og tager lidt af neglen stille og roligt, nogen hunde kan bedre lide denne metode, men det finder man faktisk først ud af når man afprøver det, men de er smarte og et godt alternativ til en klipper, du kan finde en negle trimmer her på siden under denne kategori!

Køb din Hunde negleklipper XL her

 

Kontakt os her med spørgsmål