Hunde Legetøj

Hunde legetøj er fantastisk, det både stimulere hunden og giver den oplæring på mange forskellige planer. Nogen hunde er til blødt legetøj og render bare rundt med det, mens andre kan lide at tygge og smide rundt med legetøjet, man finder hurtigt ud af hvilken type sin hund er, og bør købe derefter, har selv smidt hundredvis af kroner ud på hunde legetøj som ikke var robust nok!

Har man flere hunde bør man overveje at købe hunde legetøj som kan holde til at slåsse om, et godt solidt reb eller hårde gummi dyr er at foretrække, det ligger i hundens natur at ville erobe ting imellem dem, ikke fordi de nødvendigvis er onde, men mere for at vise hvem som dominere. Man bør have hunde legetøj til dette formål, ikke alene aktivere det hundene og sørger for motion, men de får brugt deres energi og bliver mindre vilde om aftenen og natten som resultat!

Vi har opdelt det forskellige hunde legetøj i små kategorier forneden, vælg den som passer til jeres hund eller hunde, der findes efterhånden så meget på markedet at du helt sikkert vil kunne finde noget passende hunde legetøj hvis du bruger lidt tid!

Fortvivl ikke hvis jeres hund ikke gider det første legetøj I køber, hunde er ligeså forskellige som mennesker, og det kan sagtens være jeres hund er til legetøj som I ikke troede, det er bare med at prøve sig frem, og heldigvis er priserne på hunde legetøj til at have med at gøre.

Husk at skulle jeres hund eller hunde bide legetøj i stykker, så fjern med det samme de små stykker fra hjemmet, disse gummi, tråde osv som kommer ud af ødelagt legetøj har en del hunde tendens til at spise, og dette kan medføre slemme mave problemer hos dem, vær altid opmærksom på at få disse småstykker væk!

De forskellige slags hunde legetøj:

Krammedyr og Bamser

Solidt hunde legetøj

Intelligent legetøj

Vælg en af de 3 forskellige kategorier og gå på opdagelse efter jeres hunds næste legetøj!

Gør jeres hund glad igen, med det rigtige hunde legetøj 🙂

Hunde legetøj
En ulykkelig hund med det forkerte legetøj

Kontakt os her hvis I har ideer eller forslag til noget godt hunde legetøj som ikke er på hjemmesiden, tak