Hunde historier

Denne sektion fandt vi på efter i mange år have læst mange søde utrolige historier om hunde som gjorde utrolige ting, der er ikke så mange skjulte agendaer her, det er simpelthen historier, som kan få os til føle glade, lykkelige og livslykke sammen med vores hund! Vi tilføjer nye historier løbende som vi finder dem online, og hvis nogen skulle have en fantastisk historie som de har hørt, oplevet eller været vidne til, så modtager vi meget gerne denne og poster den her på siden, med kardo til hunden og ejermanden, kontakt os nederst i denne artikel eller i menuen i toppen!

Hunde historier er tårepressere, har selv fældet en tåre når man har læst om utrolige ting som hunde har været i stand til at gøre, ting som hunde egentligt ikke burde være i stand til eller vide, men alligevel er der mere mellem himmel og jord, så engang imellem sker der ting som er udover det sædvanlige, læs alle vores hunde historier, men pas på, de kan presse en tår frem i øjenkrogen.

Nogen af disse hunde historier er nogen som vi har læst for mange år siden, og vil prøve at gengive i den form som vi husker dem, hvis nogen skulle have en kilde, så kontakt os meget gerne, så vi kan give historien den rette baggrund og kardo til mennekserne i den.

Hunde historier, falske eller sande?

Ja det er så spørgsmålet, men vi her på siden er så naive at vi vælger at tro på disse hunde historier, kan da godt være at der er pyntet lidt på dem, men engang imellem skal man bare give sig og tro på det skønne i livet, læs dem og vælg selv om du tror på dem!

Hunde historier
Glade hunde historier

Læs de forskellige hunde historier her:

Utrolige historier

Glade historier

 

Kontakt os her med flere hunde historier