Hunde Godbidder

Hunde godbidder er den perfekte måde at belønne vores kæledyr, det er absolut noget de forstår, at når de får en lille snack, så ved de at de har gjort noget godt! Man skal selvfølgelig ikke overdrive brugen af godbidder for så udvander det ligesom formålet og hunden tror bare det er en del af dens kost. Der findes mange forskellige hunde godbidder, vi har opdelt dem i 3 kategories, som vi synes ligesom kan bruge til forskellige formål.

Hunde tyggeben, en lidt større godbid, som kan bruges når man skal noget og skal afsted, så giv hunden et lille tyggeben til at få tiden til at gå med mens man er væk, eller beløn det med et tyggeben ved særlige omstændigheder, hunde elsker generelt tyggeben, det er godt for tænderne og tager noget tid at fortære, men ikke alle hunde kan lide alle slags, men det er noget man finder ud af med tiden.

Hundekiks er fremragende hunde godbidder, dog forsvinder de ret hurtigt, og skal nok mest bruges til at belønne hunden til træning eller under gåture når hunden opfører sig eksemplarisk, men overdriv ikke brugen, min egen hund kan let fortære et kilo hundekiks hvis jeg gav den lov, men man skal jo passe på hunden vægt, ikke mindst for den egen skyld, så vi undgår hofte problemer og andre sygdomme som kan være vægt betinget.

Hundekød produkter er hunde godbidder som indeholder eller i det mindste har et snert af køb produkter, det være sig beef, kylling, and, okse osv. disse er hunde generelt også tossede med, og de kan bruges lidt ala et hunde tyggeben, en lidt større belønning når det er velfortjent.

Alle disse hunde godbidder kan købes i de fleste supermarkeder eller hos en dyrehandler, så find jeres hunds favorit, og brug herefter internettet til at købe stort ind ad den slags som din hund foretrækker, der kan spares mange penge på den måde! Brug også internettet til at finde andre slags, hvis I oplever  problemer med at finde et mærke eller variant som jeres hund kan lide, så finder man et langt større udvalg på nettet, og man kan næsten med garanti finde hunde godbidder som også ens egen hund kan lide!

Hunde Godbidder

Hunde godbidder
Lækre hunde godbidder

Hunde tyggeben

Hundekiks

Hundekød produkter

 

Kontakt os her hvis du kender til specielle hunde godbidder som skal med på siden