Hunde badekåbe

Hunde badekåbeAlle os med en hund som er vild med vand kender det, efter turen på stranden eller en tur i skoven hvor man møder en lille sø, hunden hopper i vandet og bliver slaskvåd. Hvad gør man? Man står der uden noget til at tørre hunden med? Ja det er her denne hunde badekåbe kommer ind i billedet, den er super effektiv og er nem at have med i bilen, sæt den på den våde hund og vente 10 minutter, så er hunden næsten tør, efter 20 minutter hvor hunden bærer kåben, så er han/hun næsten komplet tør.

Flere fordele ved en hunde badekåbe

Men ikke nok med hunder er tør, den har også en speciel virkning mod bakterier så den fjerner en stor del af lugten af våd hund, denne kender vi også alle og den er ikke altid lige behagelig, især ikke at få ind i en bil. Så ved jeg godt man bare kan lade være med at få hunden i nærheden af vand, men det er synd, for mange hunde er vilde med vand og det er super motion som gavner dens muskler og led af svømme/hoppe i vandet, så lad den dog og tag forholdsregler og køb denne hunde badekåbe, så er både hunden og du glad, problemet løst!

Den kan også med fordel benyttes efter hunden har været i bad derhjemme, det er en meget nemmere måde og langt mere effektivt end at stå med en bunke håndklæder og tørre hunden, det ved alle os som har prøvet det, og denne hunde badekåbe er meget nem at putte på hunden, den kommer med smarte klik spænder så det kan stort set ikke blive nemmere. Efter brug hænges badekåben blot ud til tørre i nogen timer også er denne klar til brug igen.

Få en hunde badekåbe her