Hjørring Bjerge Hundemark

Allerede i 2008 blev Hjørring Bjerge Hundemark indviet, den blev en stor succes og er jævnligt besøgt af både store og små hunde. Den lægger i det meget naturskønne område omkring Hjørring Bjerge, der er den skønneste udsigt og det er simpelthen det perfekte sted at slappe af og nyde tid sammen med sin firbenede ven!

Hjørring Bjerge Hundemark
Skøn og livlig hundemark i skønne omgivelser

Hjørring Bjerge Hundemark Info:

Hjørring Bjerge Hundemark kommer du til ved at køre via indgangen til Hjørring bjerge, altså lige ved Bellevue tårnet, som jo er rimeligt nemt at se med dets høje placering i landskabet. Her er rigeligt med parkeringspladser, da langt de fleste som besøger Hjørring bjerge kommer til fods eller på cykler. Der er desværre ingen toiletter, og dermed heller ikke mulighed for vand til hunden, så husk at medbringe dette når du tager turen. Dog er der rigeligt med skraldespande hvilket er virkelig skønt og holder området meget pænt og ryddeligt!

De gange jeg har besøgt marken, virker det som om det mest er små hunde som besøger denne mark, men det kan være en tilfældighed. Dog skal man virkelig slå et slag for at besøge Hjørring bjerge hundemark, alene naturen og luften deroppe i højden er en tur værd, at man så kan kombinere det med en udflugt med sin bedste ven, gør bestemt turen det hele værd. Så kig ind til Hjørring bjerge hundemark en dag du har tid og lyst!

Kontakt os her hvis du har yderligere information til Hjørring bjerge hundemark