Hills science plan kattemad

Hills science planNogen gange er der er sød sjov historie bag bestemte produkter, dette er tilfældet for Hills science plan kattemad, så vi synes vi burde have den med her på siden. Oprindelsen bag Hills kattefoder stammer helt tilbage til 1928 og en bestemt Dr. Mark Morris som var dyrlæge, alle dyrlæger tilbage dengang arbejdede med arbejdsdyr, det være sig heste, landbrugsdyr, arbejds hunde, dette var de dyr dyrlæger kurerede dengang, for de var nyttige og havde et formål.

Dr. Mark Morris havde så en anden opfattelse, han kunne se et behov for almindelige folk som holdt katte og hunde, disse havde ikke rigtigt noget sted at gå hen når deres dyr blev syge, enten døde de bare og de fik sig nye, eller også blev de raske af sig selv. Så Dr. Mark Morris åbnede verdens først dyreklinik for husdyr i New Jersey! Hun havde også den opfattelse at grunden til at dyr blev syge, var den meget dårlige mad de fik dengang, det ville han også lave om på, og var en sand pioner da han skabte sit eget hunde og kattemad, som bestod at gode råvarer, noget lignende var ikke set før! Han blev kendt som en sand ekspert indenfor dyremad dengang.

Hvorfor navnet Hills science plan?

Navnet Hills science plan opstod i forbindelse med at Dr. Morris skulle have nogen til at pakke sit hunde og katte mad, Hill var navnet på det firma som kunne løse denne opgave, og derefter hed det Hills. Senere startede Dr. Morris The Morris Animal Foundation, en fund som har doneret over 50 millioner dollars siden den opstod i 1948, vanvittigt at tænke på, heldigvis for personer som Dr. Mark Morris som er med til at gøre forholdene bedre for mange både mennesker og dyr.

Dr. Mark Morris døde i 1993 og blev 92 år gammel!

I forbindelse med den lidt længere historie, har vi fundet Hills science plan kattefoder, dette produkt er super sundt for dine katte og er noget de vil elske at  guffe i sig, det er katte vådfoder i dåse som indeholder mange E og C vitaminer, og et højt energi indhold som gør at de kat kan være aktiv hele dagen. Dåsen indeholder 85 gram og koster 13 kroner, så det er forholdsvis billige kattemad, og med den kvalitet af kattefoder man får, må det siges at være et super fund til de penge, så køb stort ind og spar fragten på dette Hills science plan, så har du kattemad til lang tid!

Køb Hills science plan kattemad lige her