Hareløkkerne i Almindingen

Hareløkkerne i AlmindingenSå kom turen til Bornholm og en af de mange hundeområder de har på øen, alle ved at Bornholm er et dejligt sted og der er mange ting at se på, så kombineret med hundeskove på Bornholm og hunden med på ferie dertil, så bliver det ikke bedre. Denne hundeskov ligger lige i centrum af Bornholm, lige midt på øen, et fint stykke indhegnet område hvor hundene kan løbe frit. Nu kalder vi det en hundeskov, men det er ikke en skov i den forstand, det er et område ryddet for træer og her ligger hundeområdet!

Hareløkkerne i Almindingen hundeområdet ses nok bedst på dette billede som er et satellitfoto derfra, området ligger lige overfor travbanen og burde være ret nemt at finde.

Hareløkkerne i Almindingen information:

Naturlegeplads ved HareløkkerneHelt præcis er adressen på dette hundeområde: Segenvej 41, 3720 Aakirkeby, der er masser af plads til at parkere der og selve indhegningen er af fin størrelse så hundene har god plads at boltre sig på. Der er toilet og bænke der hvilket altid er dejligt ved en hundeskov, så skal man ikke tage forholdsregler hver gang man skal derhen, og som sagt ligger det meget tæt på travbanen hvor man altid kan hente vand hvis hunden trænger til det.

Lidt ekstra information er at hvis man skal på ferie på Bornholm og gerne vil have hunden med, så er øen meget hundevenlig, der findes masser af hoteller hvor man må have hund med på værelset, og som de fleste ved er øen et stort flot naturrigt sted, så tag turen og tag hunden med, der er så meget at se, bare her ved hundeområdet er der natur legeplads (se billedet) samt flotte shelters hvor man kan overnatte, vandreruter og så meget andet, er man fra Bornholm og har hund eller er på ferie der, så skal man ud og opleve dette område ved Hareløkkerne!

Konklusionen af Hareløkkerne i Almindingen:

Lad os starte med selve hundeområdet, det er ikke et prangende sted, det er et indhegnet område hvor hunde kan løbe frit, men det mangler heller ikke noget, så bor man i området så er det helt sikkert et sted man bør tage hen jævnligt med sin hund, er man på ferie på Bornholm og er i nærheden, så skal man da også besøge stedet, men det er nok mest pga. alle de ting i området som man samtidigt kan besøge og se på, det er bestemt et besøg værd hvis man er på ferie på Bornholm!

Se flere hundeskove i Hovedstaden/Bornholm her