Grenå hundeskov

Grenå hundeskovBor man i Granå eller omegn, så kender man sikkert allerede Grenå hundeskov, det er en forholdsvis lille hundeskov, men den er indhegnet og ligger midt ude i naturen hvilket altid er skønt med hundeskove. Kommer man lidt længere væk fra, så er man nok ikke klar over der ligger en hundeskov der, den er ikke prangende eller speciel, men den gør det en hundskov skal gøre, give ejere og deres hunde frit løb til leg og sjov, så bor man tæt på denne hundeskov så er det bestemt et sted man bør tage hen med jævne mellemrum! Den hundeskov i Grenå vi taler om er den længst til højre på billedet!

Grenå hundeskov information:

Adressen til hundeskoven er Næsgårdvej 1A, 8500 Grenå, man kan benytte DCH's parkeringspladser som ligger lige ved indgangen, så selve adgangen til denne hundeskov er i orden. Selve hundeskoven er som tidligere nævnt noget lille, men den er dog indhegnet hvilket altid er et kæmpe plud for os, det er et dejligt lille område og din hund vil helt sikkert elske det, ydermere er der bord og bænke som man kan benytte mens hundene boltrer sig, og lidt skraldespande, så området ligner ikke en losseplads.

Konklusionen af Grenå hundeskov:

Det er en fin lille hundeskov i Midtjylland, ikke noget nogen bør køre længere efter at besøge, der er ikke nogen specielle prægtige naturområder, eller luksus forhold ved denne hundeskov, den er en hundeskov og ikke mere, og ofte er det også nok, bor man tæt på, så er det bestemt et sted man bør besøge så ofte som muligt og give sin hund lidt frit spil. Alle hundeskove behøver jo ikke ligge midt i prægtige forhold, så derfor giver vi en tummelfinger opad til Grenå hundeskov, en fin lille hundeskov som helt sikkert giver folk i nærområdet et lille pusterum, gerne flere af disse rundt omkring.

Se flere hundeskove i Midtjylland her