GPS til hund

Hunde GPSMed en GPS til hund er du altid sikker på din hunds færden, og det er en dejlig sikkerhed at have, det ved alle vi hundeejere, man står jo helt på herrens mark hvis sin hund løber væk, og selvom den sikkert nok skal komme hjem igen, så er man jo dødsens angst for at der kan ske alvorlige ting med den.

Vi har valgt GPS til hund som et af vores top produkter, og det har vi først og fremmest fordi at mange hundejere har problemer med at kalde deres hund til sig hvis de først slipper løs, enten ud af indhegningen eller ud af hundesnoren, så løber de afsted uanfægtet af hvad ejeren står og råber, den vil på eventyr og er hurtigt væk, her er en GPS til hund rigtig god at have.

Det optimale var selvfølgelig at man kunne kalde sin hund til sig, men mange hundeejere har måske ikke fået lært hunden dette fra helt lille, eller har overtaget hunden som voksen, også er det meget svært at lære en hund dette, dette problem kan man så løse med en GPS til hund, problemet er der jo, også må man tage de løsninger som er tilgængelige og det er en hunde GPS.

Der er ikke mange forhandlere af GPS til hund, men nu er der heldigvis kommet en seriøs en af slagsen med en webshop, hvor man kan købe de bedste og mest avancerede på markedet, super kardo til dem for at tage fat i dette produkt. Man kan få flere forskellige, men i bund og grund kan de alle det samme, forskellen ligger i batteri levetiden og designet af selve GPS'en.

Hvordan virker en GPS til hund?

Når du har sat GPS'en på din hund så kan du via en App eller en hjemmeside "live tracke" din hunds færden, og faktisk kan man se de seneste 24 timers færden hvis det er nødvendigt, ret smart hvis man først senere på dagen opdager hunden er smuttet. Noget som vi virkelig er fans af her på siden er funktionen "Safe zone" her kan man oprette et hegn rundt om huset, eller i en diameter af 500 meter f.eks og hvis hunden kommer udenfor denne "Safe zone" så får du besked om det, det er altså på grænsen til genialt i vores øjne, så behøver man ikke konstant være nervøs om hunden er smuttet blot fordi man ikke kan se den, man får besked om dette af denne hunde GPS.

Eneste lille minus, som nok ikke betyder noget for dem som virkelig behøver en GPS til hund, er at disse enheder benytter sig af telemasterne herhjemme til at spore hunden, det betyder at efter man har erhvervet sig en GPS til hund, så skal man betale et lille gebyr hver måned for at bruge disse telemaster, vi snakker i omegnen af 30 kroner om mdr, men det er selvfølgelig ikke en formue, men noget man skal være opmærksom på inden man køber en GPS til hund.

GPS til hundSom tidligere nævnt er der flere modeller, de kan alle det samme, men har man en stor hund kan man få en større model som holde batteritid længere, til de små hunde og katte for den sags skyld skal man skifte batteri med jævne mellemrum. Ydermere er der specielle modeller, en camouflage model til dem som synes dette kunne være praktisk og smart, måske jægere? og en meget flot og fance model med Swarovski sten som vil pynte på enhver hund.

Vi giver top karakterer til dette GPS til hund produkt, ideen og brugen, funktionen og det problem som dette produkt kan løse for hundeejere, er alt med til at det får 5 ud af 5 stjerner her fra os!!

Se udvalget af GPS til hund her