Furminator til kat

Furminator til katDet er lidt sjovt at tænke på, allerede i mine tidlige teenage år kan jeg huske denne børste/kam til katte, Furminator, den har eksisteret i al evighed og har altid været den ukronede konge indenfor kattepleje, tror alle bare lidt erfarne katteejere kender den, den er så god og gør arbejdet perfekt, så at købe andre kamme til katte ville være sindssygt.

Katte fælder jo, sådan er det bare, men denne Furminator tager let og elegant alle løse hår ud af huden, der er både en version til langhårede katte og en til korthårede katte, og en særlig en som er med meget lille hoved, som kan enten bruges til en lille kat eller hvis man virkelig vil gøre arbejdet perfekt og komme ind alle steder på katten. Ved at fjerne løse hår, siger det sig selv at du slipper for hår over hele huset, på tøjet og andre steder, men en anden fordel som er måske den vigtigste, er at katten ikke sluger/spiser så mange af dens egne hår og ikke bliver ramt af hårboller, som er en ganske almindelig "sygdom" hos katte.

Den fungerer perfekt, spørg alle som har prøvet en, den river ikke håret af din kat, men tager blot de løse hår, den er designet og udviklet til perfektion. Vi kan ikke understege nok, hvor god denne kam er, så en kæmpe anbefalig til alle katteejere er at få fat i en hurtigst muligt. Udover alle de fordele som er nævnt, så er rengøringen af denne Furminator til kat ekstremt nem, man klikker lige på en knap og vupti, så falder alle de løse hår af, den er nærmest genial denne kam!

Køb en furminator til kat her