Flexi line

Skulle der sidde nogen hundeejere eller kommende hundeejere som ikke kender mærket Flexi line, så lad os kort forklare hvad dette er, Flexi line er en hundesnor som giver fleksibilitet på gåturerne med hunden, personligt har jeg den fornemmelse at har man først prøvet en Flexi line så skifter man aldrig tilbage til de "faste" hundesnore igen, medmindre der er en meget god grund til dette. En flexi line kan blive op til 8 meter lang (nogen modeller) og giver dermed hunden en stor frihed under gårtuen og han/hun kan få lov at komme ud i områder hvor man ikke lige selv kan eller har lyst til at begive sig ud i. Den ruller automatisk snoren ind og ud, så man slipper for det velkendte "snorekaos" som man kan få under hunde hyggeture.

Flexi line "Vario" er sættet vi kigger på

Flexi lineDenne model "Vario" som vi kigger på i dag, er en udvidet model som har en del ekstra finesser, som gør en Flexi line endnu smartere end den var originalt, det lyder utroligt den kan blive smartere, men det kan den faktisk, for denne model kommer med funktionen at man kan sætte forskellige slags slut snore i enden af den lange line som bliver rullet ud og ind. Dvs. at man for eksempel kan sætte en slutsnor i med 2 minde snore og låse til halsbånd, så man kan lufte 2 hunde på sammen tid, og da de 2 snore ikke er særligt lange er der stadig styr på hundene for de følges jo ad, og dermed intet snore kaos.

Dette specielle sæt som ses her til højre kommer også med en "Soft Stop" line som kan sættes i enden på Flexi linien, det er en speciel udviklet line som gør at selvom hunden pludseligt ser noget og stikker afsted, så får den ikke "chokket" når linien udløber, her tager "Soft Stop" langt størstedelen af. Med dette sæt fåes også en LED boks, som er meget nyttig hvis man lufter sin hund efter solens nedgang, fremad på denne LED boks er et skarp lys så man kan se hvor man færdes, bagud er et rødt lys som blinker, så du og din bedste ven bliver set i mørket af andre.

Udover alt dette får man også Flexi's multi boks, det er en smart lille boks som er indrettet til hunde høm høm poser, og med et stort rum til hundegodbidder, så som du kan læse så er man faktisk 100 procent dækket ind til at få dejlige hyggelige gåture med sin hund på alle tider af døgnet. Har nogen af de ting vi har nævnt generet dig på de daglige gåture, så prøv at købe dette sæt, du vil simpelthen elske det, det hele bliver bare nemmere og hyggeligere uden alt det besvær.

Køb et Flexi line sæt lige her