First Buddy Hundefoder

Hundefoder
First Buddy for sultne hunde

First Buddy hundefoder er et meget populært mærke, som også er relativt billigt, især hvis man tager højde for hvad man får for pengene. First buddy er produceret af folk som kender hunde og hundeejere, med feedback og nyttig viden fra hundeejerne har First buddy udarbejdet en opskrift til at lave meget høj kvalitets hundefoder som gør din hund stærkere, sundere og friskere blot ved den daglige indtagelse af hundefoder!

First Buddy benytter kun de bedste råvarer i deres hundefoder, dette kombineret med omhyggelig fremgang i produktions måden gør at First Buddy er noget hunde elsker, det er de færreste hunde som ikke elsker at indtage en skål hundefoder fra netop First Buddy, det er testet flere gange og alene dette er en garant for at de ikke ønsker andet end det bedste for hundeejere og det hundefoder som vi giver vores kære hunde!

FB hundefoder og sarte maver:

First Buddy's hundefoder har et meget sundt bakterieindhold, dette betyder direkte at det også henvender sig til hunde med sart mave, og det kender vi jo allesammen, dets unikke sammensatte indhold i foderet gør at det øger fordøjelsen betragteligt, samt styrker hundens immunforsvar så den kan klare lidt mere i hverdagen. Derudover er First Buddy naturligvis fri for genmodificering, noget som man bestemt skal være opmærksom på hvis man vil hundens bedste.

First Buddy hundefoder kommer i mange varianter, det være sig kylling, kanin, and, olie fra laks, kartofler, ærter og ris, så mon ikke du burde kunne finde noget hundefoder fra First Buddy som din hund kommer til at elske at indtage. De mange forskellige smags varianter kommer i form af foder specielt egnet til hundehvalpe, voksne hunde, senior hunde og specielt aktive hunde, såder burde også være noget for alle.

Men udover de allerede nævnte varianter af FB, så har de også udviklet en speciel version af hundefoderet, som henvender sig til hunde med led problemer, og det er der mange hunde der desværre døjer med,men dette er udviklet med et kosttilskud som øger hundens styrke i led og gør hunde langt mere mobil og aktiv, så hvis man har en hund som har lidt problemer med sine led, så er FB's speciel udviklet Joint Mobility værd at give et skud!

Køb First Buddy hundefoder her

 

Se mere hundefoder her