Eksklusiv hundetaske

HundetaskeDenne hundetaske er for vild, den udstråler nærmest kongehund, enhver hund i denne taske ville se ud som en million og bæreren af tasken ville se så lækker ud.Der er en grund til at denne hundetaske hedder King of dogs på engelsk, for det er hvad den er til, en kongehund!

Lidt mere om denne hundetaske:

Den er fodret med lækkert blødt Nylon betræk og fodret med skumgummi omkring så hunden vil føle sig godt tilpas i denne hundetaske, derudover er der en lille krog indeni tasken med en lille line som kan spændes til hunden så denne ikke kan hoppe ud af tasken i tide og i utide. Meget praktisk taske som virkelig udsender klasse i stor stil.

Den skal håndvaskes ved 30 grader cirka, så det er overkommeligt at rengøre den, og bemærk de lækre broderinger som pryder tasken, en virkelig lækker detalje, perfekt den en dame med stil og klasse, som vil have sin lille hund med på farten.

Så er du på udkig efter en hundetaske med stil, så har du lige fundet den, hvorfor ikke have hunden med sig hele tiden og have styr på den, det kan være meget svært at se stilfuld ud med en lille bandit hund i snor, men med denne hundetaske har man fuld kontrol over den, og den vil endda være bedre tilpas i denne taske end i snor!

Se mere om denne eksklusive hundetaske her

 

Kontakt os her med spøgsmål og andet