Drikkedunk til hunde

Før jeg fik denne drikkedunk til hunde, havde jeg altid besvær med beholdere at have vand i, noget at hælde vandet op i, og rengøring af disse ting bagefter, denne drikkedunk til hunde klarer alle 3 ting på en meget nem og ekstrem smart måde. Er du på stranden, eller ude og gå længere ture med din hund, på rejse med hund eller mange andre steder uden adgang til vand, så skal man have denne drikkedunk med sig, den er så smart vi næsten ikke kan beskrive det!

Hvordan fungere en drikkedunk til hunde?

Drikkedunk til hundeDen fungere i princippet på samme måde som en drikkedunk til mennesker, dog med nogen få små detaljer som gør den er perfekt til hunde, den indeholder en stål kugle som sørger for at lukke for vandet når man vender den på hovedet, når hunden så slikker på kuglen vil vandet komme ud stille og roligt, bare rolig din hund skal hurtigt fange ideen, har endnu ikke oplavet en hund som ikke kunne finde ud af at få vandet ud af såden en drikkedunk til hunde.

En anden smart detalje er at udgangshullet kan skrues af, så man har adgang til et større hund, derved kan man putte isterninger i dunken om sommeren og holde vandet koldt, det er simpelthen så smart lavet og gennemtækt, det må vi give producenten Long Paws som har lavet denne dunk. Der er også en hætte til at skrue på for at beskytte selve udgangshullet og kuglen så vandet ikke kommer ud i tasken eller lignende. Der er 3 forskellige størrelser af drikkedunken, så den passer til alle hunde lige fra de små til de store.

Et godt produkt som er speciel udviklet til hunde, det kan man se og mærke når man bruger denne dunk, det hele er der tænkt på, så er du ofte på farten med din hund, så gør det hele nemmere ved at købe sådan en drikkedunk til hunde som denne, du vil elske den og det samme vil din hund!

Køb en drikkedunk til hunde lige her