Drikke automat

Denne drikke automat er virkelig god, den sparer både dig for tid, og hunden for at løbe tør for vand, beholderen med vand kan rumme mere end 10 liter, og fylder automatisk skålen op efterhånden som hunden får niveauet i skålen til at falde. Den er yderst nem at vaske op i hånden, tager ikke mange minutter, denne drikke automat kan ikke tåle maskinvask, så brug den smule tid til at rengøre den en gang om dagen, alt efter din hunds størrelse kan beholderen holde vand til 2 dage! Personligt skifter jeg dog vandet hver dag, og gør den ren samtidigt! Men jeg har også en meget stor hund.

Har du en meget lille hund <10 kilo, er denne drikke automat nok ikke nødvendig, for den ville jo kunne holde vand til en uge mindst, men fra os og hvad vi kan finde om emnet, så bør man som tommefinger regel skifte vand og rengøre skålen mindst en gang om dagen, vil ikke selv løbe risikoen med at få en syg hund. Så har du en meget stor hund som drikker meget vand er denne drikke automat perfekt, gør det til en vane at rengøre og fylde den hver morgen, og hunden har vand til hele dagen ligegyldigt hvor stor den måtte være.

Drikke Automat
Billede af en drikke automat

Drikke automat eller skål?

Skal du så erhverve dig en drikke automat? Ja godt spørgsmål, vil sige at er man hjemme det meste af dagen eller nogen i husstanden er, så kan man jo blot skifte vandet flere gange om dagen i en almindelig skål, er man mange dage på farten og ikke kommer hjem for om eftermiddagen, så er denne drikke automat smart, ingen bekymring om hunden har vand eller ej. Nogen vil måske sige det er ren dovenskab at købe en drikke automat, men det letter altså manges hverdag, så det er helt op til den enkelte om en drikke automat er nødvendig.

Køb en drikke automat lige her

 

Kontakt os her med spøgsmål