Din kloge hund

Din kloge hundDin kloge hund er en bog af forfatter David Taylor, og denne Hr. Taylor er altså ikke hvem som helst, han blev født i 1934 i England, blev uddannet som dyrlæge og har hele hans lange liv indtil 2013 hvor han døde i en alder af 78 år, arbejdet med dyr, alle slags dyr, hvis nogen burde vide og have evnerne til at skrive bøger om dyr så er det netop David Taylor! Han har skrevet mere end 25 bøger om dyr, de fleste om hunde og katte, men også om mere exotiske  dyr som pandaer, hvaler og elefanter, det var altså en mand som vidste hvad han skrev om!

Din kloge hund er en oversættelse af original versionen: My dog is a genius (billede af denne kan ses til højre) og heldigvis en god oversættelse, der er ikke meget der er gået tabt i denne, som man desværre ser med andre bøger. Så du kan roligt købe den danske version, den får man præcis det samme ud af som den originale bog.

Din kloge hund handler grundlæggende om din hunds intelligens og hvorledes du kan udvikle denne, vi ved alle hunde er i stand til de mest utrolige ting hvis man tager sig tiden til at lære dem dette, og med denne bog får du værktøjerne til at udvikle dem endnu videre, udfordre dem og rent faktisk finde ud af hvor klog netop din hund er. Der er mange tests i bogen som kan give dig en ide om dette, hvis du tror din hund ikke er den skarpeste hund på vejen, så køb denne bog og afprøv de forskellige metoder som bogen indeholder, vi tror helt sikkert du vil blive overrasket over hvor meget din hund kan.

Alt i alt en fremragende bog, din kloge hund bør alle hundeejere have derhjemme, for med denne kan man få så meget sjov og kvalitets tid med sin hund i forsøget på at gøre denne klogere, det er virkeligt morsomt at have denne form for sparring med sin hund!

Køb Din kloge hund lige her