Det perfekte katte toilet

Du tror måske det er løgn, men der er rent faktik noget som hedder det perfekte katte wc, og det er ikke en eller anden super dyr kattebakke eller noget som koster en formue og blot er en skjult kattebakke, nej dette katte toilet er fælles med dit eget, det er nemlig det rigtige toilet du kan, med lidt kattetræning, lære at benytte præcis som du selv gør, det lykkedes dog ikke for os at lære katten at låse døren inden brug, men det er måske heller ikke så vigtigt 🙂

Virker dette kattetræning eller ej?

Katte toiletMed kattetræning i nogen få uger er det altså rent faktisk muligt at lære din kat at benytte det normale toilet i huset, det er ganske imponerende, men alligevel ikke så overraskende for vi ved jo alle at katte i bund og grund er utrolig intelligente og kan faktisk trænes til rigtigt mange ting. Sidder du og tænker: Min kat er 3 år gammel, jeg lærer aldrig den gamle kat at bruge toilettet istedet for kattebakken, så fortvivl ikke, det har nemlig vist sig at selv gamle katte over 10 år kunne lære at benytte det nye katte toilet, altså jeres, så det virker også selvom katten er oppe i årerne!

Trænings sættet som vi snakker om kaldes Litter Kwitter og kommer naturligvis fra USA, de får de mest skøre ideer derovre, men også de mest geniale, hvad du vil kalde denne ide er din egen sag, men der er åbenlyse fordele ved at lære din kat at bruge det nye katte wc!

For det første og mest åbenlyse, så er I fri for en ildelugtende kattebakke inde i huset, dog kan dette også afhjælpes med denne kattebakke, men det er første klar fordel med dette træningskit. Dernæst kommer kattegruset, vi katteejere ved at det heller ikke er helt billigt og vi kan cirka spare 1000 kroner om året ved at lære katten metoden. Dernæst er det slut med at tømme kattebakker samt rengøre disse, heller ikke just en opgave man bryder sig specielt meget om. Så der er altså mange åbenlyse fordele ved at bruge tiden på lidt kattetræning derhjemme.

Sættet kommer med en super vejledning som fortæller dig præcis hvad du skal gøre og hvorledes du skal træne din kat til at bruge toilettet, indsatser til toilettet som passer til alle standard toiletter, så du skal have et meget specielt toilet hvis ikke dette sæt passer til dit.

Tror du os stadig ikke, så se med her (Videoen er på engelsk):

Overbevist? Så køb dette nye katte toilet træningskit her