Der er katte i denne bog

Der er katte i denne bogDer er katte i denne bog er historien om kattene Ismer, Tosca og Ninja. Denne katte bog er simpelthen så underholdende, det er en flapbog hvor der kommer nye spændende opgaver hver gang du bladrer til næste side, du skal hjælpe kattene med alverdens opgaver og bogen er lavet i flot stil med flotte illustrationer og tegninger. Den er perfekt til børn og voksne, som kan sidde og hjælpe Ismer, Tosca og Ninja med at fange fisk, tørre pelsen eller finde garn nøgler.

Bogen er skrevet og lavet af Viviane Schwarz, som for dem som kender hende, ved at hendes værker er kvalitets håndværk samt det skrevne ord er i topklasse med ordspil og sætninger som får sig til at tænke! Alene det at Viviane Schwarz har en mastergrad i Illustration og har vundet priser for hendes arbejde burde være nok til at få alle forældre til at købe denne bog til deres børn! Hun kommer også senere med en bog om hunde: Der er hunde i denne bog, denne vil vi naturligvis anmelde og du kan finde den her: Hunde bøger når den er kommet på markedet.

Men i mellemtiden, så køb Der er katte i denne bog og hav timevis af sjov sammen med dine børn, og det som altid er rart med bøger om katte, er at børnene også lærer en masse om katte, og har I, eller vil I, have katte i fremtiden, så er de godt rustet på til at vide hvorledes man behandler og omgåes disse.

Køb Der er katte i denne bog