Den bedste katte transportkasse

Katte transportkasseDenne hunde og katte trolley fra Trixie må siges at være det absolut bedste der er indenfor katte transportkasse kategorien, det er det rene luksus for både din hund eller kat at tage turen til dyrlægen eller på en rejse i denne katte taske, den har simpelthen det hele og er så brugervenlig for os katteejere at det bliver en leg at have sit kæledyr med sig. Et katte transportbur skal jo have flere ting, for det første skal det selvfølgelig være dyrevenligt, så katten har de bedst mulige forhold under hele turen. Dernæst skal det være nemt at transportere rundt, ydermere skal det helst se lidt godt ud og have lidt klasse, og sidst skal det selvfølgelig være af god kvalitet så den holder længe!

Denne katte transportkasse overholder alle disse krav og lidt mere til, så det er ikke uden grund vi mener det er den beste katte transportkasse på markedet lige nu, udover alle de allerede nævnte ting har den endda flere fordele, dem vil vi komme ind på nu!

Er der flere fordele ved denne katte transportkasse?

Denne katte taske er lavet af det absolut bedste polyester man kan finde, det er slidstærkt og beskytter dit kæledyr mest muligt. Tasken kan tages af undervognen så den kan bruges til en ganske almindelig lækker taske, så det er ikke kun til kæledyret den er smart og viser klasse, brug den til sport eller rejser med stil. Kan åbnes flere steder så der er altid nem adgang til katten, den kommer med teleskop stang så denne kan gemmes væk og ikke fylder så meget. Ekstra rum til vand og foder til katten hvis det er en længere tur man skal ud på. En smart snor hægtet fast inde i kassen som man kan spænde til katten eller hunden så denne ikke kan smutte væk ved en fejl når man åbner tasken. Net front som sikre god luft til kæledyret under hele turen, indvendigt er den fodret med en slags skind, som er meget blødt og behageligt for kæledyret.... Puha... Det var mange ting, men det er netop dette som gør denne til den bedste katte transportkass vi har set i lang tid!

Så vil du give din kat det absolut bedste, og sikre gode forhold under alle ture udenfor hjemmet, såskal du købe dette katte transportbur, det er bare det bedste!

Køb den bedste katte transportkasse her