Cykeltrailer til hunde

Har du langt til parken, hundeskoven eller stranden, og ikke ejer en bil? (Se forresten de forskellige hundeskove i Danmark lige her!) Så skal du da have en cykeltrailer til hunde, hvorfor ikke kunne tage din bedste ven med på tur selvom du ikke har en bil. Denne meget smarte cykeltrailer til hunde er perfekt til formålet, din hund vil blive transporteret som en konge, og I kan nyde det friske vejr sammen på en god tur i det fri!

Sikkerheden er også i top med denne cykeltrailer til hunde, den er lavet af en robust metalramme, har reflekser og signal flag, så der er ingen grund til bekrymring når man færdes i trafikken, den er opbygget så hunden får frisk luft igennem nettet som beskytter hunden mod insekter og andet i luften, har sidelommer så man kan have de mest nødvendige ting med sig, og sidst men ikke mindst er den nem at pakke sammen så den fylder minimalt og kan tages med op selvom man bor i lejlighed på 3 sal!

Størrelsen på denne cykeltrailer til hunde:

Denne version fåes i 2 størrelser, en til hunde der vejere op til 20 kilo, og en som kan tage hunde op til 30 kilo, så med de fleste hunde kan man bruge denne cykeltrailer, den kommer komplet med anhængerkrog til cyklen, men har man mere end en cykel man vil benytte, kan man erhverve ekstra anhængertræk under tilbehør sektionen. Så ingen undskyldning selvom man ikke ejer en bil, din firbenede ven vil også med på tur!

Cykeltrailer til hunde
Dette er ikke et billede af den faktiske model, 🙂 Se den ved at klikke på linket nedenunder!

Se den cykeltrailer til hunde lige her