Cykelkurv til hund

cykelkurv til hundHar du ingen bil og bruger en cykel til at komme rundt med i det daglige? Så er en cykelkurv til hund den perfekte løsning. Blot fordi man ikke har valgt at have en bil, er ikke ensbetydende med at man ikke vil have sin kære hund med sig på ture, besøg hos familien osv. osv.... Heldigvis findes der masser af smarte kasser og transportbure til cykler, du kan se dem alle her, så det er bare med at vælge en som passer til sin egen hund og evt. cyklen!

Skal du cykle med hund, så skal man være opmærksom på at hunden ikke skal kunne hoppe ud, enten med en line eller et gitter over kassen (kurven), denne smart cykelkurv kommer med et sikkert gitter som holder hunden inde i kurven, så man behøver ikke sidde og kigge bagud for at se til hunden under hele turen. Ydermere gør gitteret jo at hunden har frit udsyn og kan nyde turen, eventuelt lige vuffe lidt af dem man passere hvis de ikke overholder færdselsloven 🙂

Egenskaber ved denne cykelkurv til hund:

Dette er ikke en cykeltrailer til hund, så det er naturligvis begrænset hvad denne kan bære, det anbefales at hunde på max 12 Kg transporteres i denne cykelkurv, så den passer mest til mindre hunde, ellers må man op i andre transportmidler hvis man vil have større hunde med. Denne kurv kan naturligvis også benyttes til katte, gitteret er tilpas fint til at katte heller ikke kan hoppe ud og komme til skade. Dette transportbur til hund spændes let fast på dit bagagebærer, og kan benyttes til indkøb og lignende når man ikke har hunden med, smart!

Køb denne cykelkurv til hund lige her