Byfogedskoven hundepark i Skagen

Byfogedskoven hundepark i Skagen
Krøyers Hus i Skagen

En af de smukkeste hundeskove, ifølge vores optik ligger i Skagen, den kaldes Byfogedskoven hundepark i Skagen, og den er bestemt et besøg værd, også selvom man måske skal køre lidt for besøget, også kan man jo lige besøge toppen af Danmark når nu man er på de kanter, også et sted der er meget specielt og smukt. Udover disse 2 steder ligger også Krøyers Hus som jo er en slags varemærke for naturen deroppe, meget interresant sted at se og opleve.

Byfogedskoven hundepark i Skagen information:

Men tilbage til Byfogedskoven hundepark i Skagen, denne hundeskov ligger i meget smuk natur, og dine hunde vil elske alle de mangfoldige grønne områder som er kendetagnet ved denne hundeskov. Man kommer til hundeskoven via Sankt Laurentii Vej hvor man kan parkere ved nummer 46 og benytte indgangen til hundeskoven herfra. Meget nemt og let at besøge denne skov, ingen problemer med at finde steder at holde, da der også er en del andre steder omkring man kan parkere, disse kan findes via skiltene i området.

Lidt ulemper ved Byfogedskoven hundepark i Skagen

Et lille minus ved Byfogedskoven hundepark i Skagen er at indgangene til hundeskoven er åbne, så man kan ikke ligeså frit lade sine hunde løbe ude af syne i denne skov, årsagen til dette kunne vi ikke finde frem til, men muligvis noget at gøre med det vilde liv iområdet? Der er desværre heller ikke toiletter og mulighed for vand, ej heller ikke bænke og borde, så hundeskoven er meget sparsom og man skal selv have alle de nødvendige ting med sig på denne tur, det er lidt synd, men Byfogedskoven hundepark i Skagen ophæver disse manglende ting med naturen, så det er stadig et besøg værd selvom man skal planlægge lidt til denne tur!

Se flere hundeskove i Nordjylland her