Buster activitymat

Buster activitymatVi kan lige så godt være ærlige, det her nye produkt er vi vanvittigt vilde med her på siden, især efter det er kommet på markedet kan vi se hvor meget man har savnet noget som dette aktivitetstæppe til hunde. Det er sjovt og fint at kaste med en pind eller bold og få hunden til at retunere, men vi vil gerne udfordre hunden lidt mere, give den lidt mere modspil end blot at apportere en genstand. Netop derfor er denne Buster activitymat genial, man køber simpelthen tæppet som er selve kernen, derefter kan man så købe mange forskellige små opgaver som kan bruges med tæppet, og dermed kan man udbygge og konstant udfordre sin hund, det er så smart lavet!

Hvem står bag dette Buster activitymat sæt?

Det bedste af det hele er at det er billigt, både selve tæppet, men bestemt også de ekstra ting man kan få til tæppet, så man bliver bestemt ikke fattig af at lege med sin hund med et Buster activitymat sæt, det er faktisk super billigt sammenlignet med andre lignende produkter til hunde! Tæppet er lavet af Kruuse.Com, som hvis man allerede kender dem, har opfundet og udviklet mange andre geniale ting til hunde og dyr, så alene det at de står bag vidner om at dette er et godt produkt.

Buster activitymat er også på rekordtid blevet super populært i USA og faktisk i hele verden og dette er ikke uden grund, der er ikke set et produkt magen til, som man kan udvide og blive ved med gøre "nyt" for hunden, vi har som sagt selv prøvet det, og tro mig du får timevis af sjov med din bedste ven, et Buster activitymat er med sikkerhed dømt til at blive et hit for hundeejere.

Hele ideen er at du får hoved tæppet, dette kan man sætte op til 12 forskellige opgaver på som hunden skal løse, man kan altså konstant skifte og give hunden nye udfordring, men start med 2-3 opgaver og giv derefter hunden flere og flere at løse efterhånden som den lærer fidusen ved de forskellige opgaver. Men nok snak, det er nok nemmere at vise en video med Buster activitymat, for en video siger ofte mere end 1000 ord.

Køb dit Buster activitymat lige her

Buster activitymat Video: