Billig kaninfoder

Billig kaninfoderEr du på udkig efter noget billig kaninfoder? Så har du fundet det lige her, disse Supreme Science Selective piller er absolut noget af det bedste du kan give din kanin, det indeholder det komplette måltid for små og store kaniner, man behøver faktisk ikke give sin kanin andet end dette billig kaninfoder for at den skal forblive sund og rask. Men det er selvfølgelig altid godt med lidt kaningodbidder og måske en saltsten til vores søde fluffy kæledyr.

Hvad indeholder dette billig kaninfoder?

Dette Supreme Science Selective kaninfoder er lavet af naturlige ingredienser, og optimeret så det indeholder et stort indhold af fibre, som jo er rigtig gode for kaniner og deres sundhed, det er nok også derfor at lige dette mærke er anbefalet af dyrlæger til at bruge som kaninfoder. Det er ekstra skånsom mod kaninens tænder så har du en ældre kanin er det absolut et stort plus, de bliver slidt med alderen de små kaninbisser. Der er også tilføjet olie så det er rig på Omega fedtsyrer som jo er meget sundt for pels og hud ved kaniner, ja det har faktisk alt hvad det behøver dette billig kaninfoder og lige nu får du det til en ekstra skarp pris.

Få hele 3 kilo for 139 kroner, så har du altså kaninfoder til lang tid, og vil du spare endnu mere så køb 10 kilo posen og spar en masse kroner, brug eventuel disse til godbidder og andet legetøj til din kanin, Supreme Science Selective er det oplagte valg til alle kaninejere som vil give deres kanin det bedste, men ikke blive ruineret på pengepungen.

Køb billig kaninfoder her