Beroligende middel til katte og hunde

Beroligende middel til katte og hundeSerene UM kosttilskud er et beroligende middel til katte og hunde, det er et virkelig godt kosttilskud at have stående i skabet, for der er mange tilfælde hvor disse tabletter kan gøre tingene lettere for os katte og hundeejere. Dette middel er en natur baseret blanding af forskellige aminosyrer, vitaminer og mineraler som sammen gør at det har en beroligende effekt på katte og hunde, disse sammensatte ingedienser forøger dyrernes naturlige Serotonin niveauer, Serotonin er det som styrer dyrs og menneskers humør (kort sagt), og er også brugt i adskellige medicin produkter til mennesker.

Hvornår skal man bruge dette beroligende middel til katte og hunde

Som tidligere nævnt så er dette middel super godt at have i baghånden, for der er så mange situationer hvor disse tabletter lige kan hjælpe både os mennesker med at få vores kæledyr til at falde lidt til ro, vi vil her nævne nogen af de mest oplagte, men der er mange flere:

  • Fyrværkeri - Nervøse hunde og katte hader lyden af fyrværkeri, her kan Serene-UM dæmpe deres angst for dette
  • Tordenvejr - Samme scenarie som ovenstående, Serene-UM kan naturligt få dyret til at falde til ro.
  • Begivenheder og højtider - F.eks. julen hvor mange fremmede mennesker mødes, der kan vore kæledyr let blive nervøse og angste pga. alt det ukendte, her hjælper Serene-UM virkelig godt!
  • Dyrlæge besøg, her snakker jeg af erfaring, min hund hader dem, men med et par tabletter går besøget meget lettere!
  • Serene-UM dæmper aggresive og hyperaktive katte og hundes opførsel.

Er du en af dem som har et kæledyr som er nervøst, hyperaktiv eller stresset (aggresiv) i bestemte situationer, så prøv dette beroligende middel til katte og hunde, det virker på langt de fleste katte og hunde, afprøv det og både du og dyret kan slappe meget mere af under disse begivenheder og situationer som man kommer i med mellemrum!

Køb dette beroligende middel til katte og hunde