Bedste ridehjelm

Bedste ridehjelm
Rolls Royce ridehjelmen

Er du på jagt efter den bedste ridehjelm? Så er du kommet til rette sted, denne ridehjelm er som en rolls royce indefor ridehjelme, virkelig den bedste ridehjelm du kan finde nogensteder!

Alene på billedet kan man fornemme hvorfor denne er den bedste ridehjelm, ikke alene er den selvfølgelig VG1 godkendt, alså sikkerheds godkendt efter de nye standarder, men den udstråler klasse, yndighed, prestige og vinder mentalitet ved enhver rytter som måtte bære den! Denne bedste ridehjelm er desuden lakeret og udsmykket med sten for den sidste finesse, man får ikke flottere ridehjelm nogen steder! Ridehjelmen kan anvendes til både dressur og spring, så den kan bruges til det hele så at sige.

Hvorfor er dette den bedste ridehjelm?

Udseendet taler vel for sig selv som skrevet før, derudover er den fremstillet i noget af det stærkeste materiale man kan opdrive, helstøbt er den også og fodret med skum efterfølgende, du får med andre ord en hjelm som holder hele din tid indenfor ridesporten, hvis man altså ikke skulle få seriøse uheld i udøvelsen af denne, hvilket forhåbentligt aldrig sker.

Scharf hedder firmaet bag og laver en lang række modeller som de kalder Scharf No. 1 og op til Scharf No. 11, denne specifikke model hedder Scharf No. 6 og er en af de bedste modeller de har på markedet, Scharf er et relativt dyrt mærke, men til gengæld får det bedste af det bedste, man går ikke på kompromis med noget når man erhverver sig en Scharf ridehjelm.

Køb den bedste ridehjelm lige her

 

Kontakt os her med spørgsmål eller andet!