Bedste hundetrimmer

Hundetrimmer
Den bedste Hundetrimmer

Dette er den bedste hundetrimmer vi har testet indtil videre, den har så mange fordele og er så kraftig at den kan klare selv den mest behårede hund med stride hundehår. Den er også trådløs, dette giver en stor frihed til at klippe hunde mange steder, steder hvor hunden føler sig tipas og ikke gør modstand, det er en vigtig del af ritualet at klippe sin hund. Hunde er normalt ikke vilde med at blive klippet eller trimmet, men denne klart bedste hundetrimmer er meget støjsvag og dette hjælper meget på processen, for det er ofte støjen fra en hundetrimmer som gør hunde nervøs, så dette er et klart plus ved denne hundetrimmer.

Modellen hedder Pro3000i og det er Oster som har produceret den, det er en af deres flagskibe i hundetrimmer kateloget og når man har prøvet den ved man hvorfor! Den er så smart opbygget at mange skær også fra andre modeller passer på den, skær fra f.eks. Osters A5 og Max45 klikker også lige på, så har du en af de mindre modeller er det måske på tide at opgradere. Den kan bruges i over 2 timer ved konstant brug og blot oplades igen på 1 time, det gør at den kan klare alle opgaver, også klipning af mange hunde på en dag!

Er det den bedste hundetrimmer?

Det er vores mening, men selvfølgelig er det også et smagsspørgsmål, den er ikke billig for det er en luksus model så at sige, men man får hvad man betaler for, denne hundetrimmer er nok mest til professionele eller personer som bare vil have det bedste til sin hund, så det er et personligt opgør om man vil have det bedste eller nøjes med noget som lige virker og gør jobbet.

En ting som vider at det måske er den bedste hundetrimmer overhovedet er udvalget af skær til den, man kan vælge mellem en masse, men unikt og smart er at de forskellige skær også er lavet og tilpasset bestemte racer og hundehårs typer, så man får absolut den optimale klipning hver gang man klipper, meget unikt og gennemført af Oster.

Køb denne super hundetrimmer her

 

Se flere hundetrimmere lige her