Barf hundemad

Barf hundemadZiwiPeak hundefoder er lavet som konceptet Barf, Barf står for "Bones And Raw Food" og hele konceptet er at foderet bliver fremstillet så tæt som muligt på det som hunde og ulve ville finde i naturen og spise selv, hvis ikke disse havde mennesker til at fodre sig, meget kort fortalt, men det er selve ideen i Barf filosofien.

ZiwiPeak har sat sig for at lave noget af det bedste indenfor Barf hundemad og de har lavet en bred vifte af forskellige varianter så det dækker langt de fleste behov hos hunde, Hjort, Lam og Okse er blandt hoivedingredienserne i deres hundemad, og det må da siges at være et godt udgangspunkt, de laver også vådfoder med Barf konceptet, så er man mere til vådfoder til sin hund, så kan man også finde dette hos dem.

Hvorledes laver de ZiwiPeak Barf hundemad?

ZiwiPeak Barf hundemad er lavet af kød fra fritgående dyr, dyr som ikke har fået væksthormoner eller antibiotika, så det er rent kød i dets bedste forstand. Kødet er lufttørret og dermed bevaret alle de naturlige vitaminer, nærning og mineraler. Der er ikke tilsat hverken sukker, salt, kemikalier eller konserveringsmidler, ej heller fyldprodukter eller kornprodukter, det reneste man kommer det naturlige indenfor hundemad.

Der er flere fordele som man efterhånden ved er rigtige, efter brug af Barf hundemad er det blevet anerkendt at brugen af f.eks. ZiwiPeak giver hunden et langt bedre fordøjelsessystem da det er naturlig foder som passer til hundens behov, langt færre problemer med overvægt hvis man benytter dette foder, alt i alt bare bedre for hunden, man kommer tættere på hvad en hund oprindeligt spiste og ikke hvad diverse store hundemads firmaer mener hunde skal spise, og dermed gøre deres hundemad billigere end konkurrenternes ved at fylde det med diverse ingredienser som aldrig burde være i hundemad.

Men i sidste ende er det dig som forbruger der skal tage stilling til hvad du vil give din hund, hunden kan desværre ikke selv vælge for kunne den det, ville ZiwiPeaks Barf hundemad nok være øverst på listen. Vil du prøve noget andet end det mainstream hundefoder som fylder markedet, så giv dette hundefoder et forsøg, køb en lille pose og se hvorledes din hund tager imod det, er ret sikker på at du vil opleve en hunde med mere harmoni hvis denne får noget Barf hundemad som ZiwiPeaks!

Køb ZiwiPeak Barf hundemad lige her