1st choice kattefoder

1st choice kattefoder1st choice kattefoder er et af de førerene mærker kattemad på markedet, det er udviklet igennem årtier af dedikerede personer som kender til kattes behov, kattefoderet kommer i en serie af forskellige varianter så du kan finde lige det der passer til din kat, der er selvfølgelig foder som passer bedst til killinger, derefter foder som er optimeret til katte med allergier, noget til katte som er kastrerede eller steriliserede, disse har særlige behov fordi de kan få problmer med vejrtrækningen, så vigtigt at de får det rette kattefoder. Der er ydermere specielt kattefoder til indendørs katte og kattemad til overvægtige katte, og sidst men ikke mindst 1st choice kattefoder til ældre katte, så man burde være dækket godt ind, en virkelig god og kvalitets bevist serie af kattemad!

1st choice kattefoder i detaljer:

1st choice kattefoder kommer fra Canada, her begyndte processen med at fremstille kattemad helt tilbage i 1969, dog var det dengang foder til landbrugsdyr som var i højsædet. I 1989 begyndte de så produktionen af hunde og kattemad, de blev relativt hurtigt kendte indenfor markedet og det fordi de benyttede ren kylling i deres produkter, så efter ikke mange år blev de blandt de førerene indenfor hunde og kattefoder. Vi så først 1st choice kattefoder og hundefoder her i Danmark i 2004 og det har taget markedet med storm, det er ikke uden grund at 1st choice bliver forhandlet i over 20 lande i dag, det er bestemt et af de bedre mærker på markedet.

Igennem alle disse år, altså fra start i 1989 og til i dag er kattemaden blevet løbende udviklet og opdateret, og netop derfor er det blandt kæledyrs favorit mærke, prøv det og se selv hvordan din hund eller kat vil tage det til sig, det er meget sjældent set nogen katte som ikke vil spise 1st choice.

Køb 1st choice kattefoder her