1st Choice hundefoder

1st Choice hundefoder1st Choice hundefoder er kvalitets hundemad af høj klasse, det er hundefoder i ordet bedste forstand, det indeholder alt hvad en hund har behov for af vitaminer, syrer og mineraler i hverdagen, 1st Choice hundefoder er produceret af det samme firma som laver Pronature hundefoder, Pronature er den "billige" version men er stadig super godt hundefoder, hvor 1st Choice hundefoder er "luksus" modellen af hundefoder.

1st Choice hundefoder er hovedsagligt lavet med Lam, Fisk, Ris, Kartofler og And, alle kvalitets råvarer som gør at foderet helt sikkert "glider" ned hos din hund. De har selvfølgelig Hvalpefoder versioner og en speciel version som er særlig god ved hunde med allergier, det er en lidt dyr hundefoder, men som med mange andre ting her i livet, så får man hvad man betaler for, vil du have noget af det bedste af det bedste til din hund, så er 1st Choice hundefoder noget du skal overveje.

1st Choice hundefoder eller...

Det er svært når man skal vælge hundefoder til sin hund, der er så mange forskellige slags på markedet og alle lover guld og grønne skove. Alle de store mærker som Pronature, 1st Choice, First Buddy og Royal Canin leverer helt sikkert det de lover og dækker din hunds behov til fulde, spørgsmålet om hvilket mærke man skal vælge kommer nok i bund og grund ned til hvad præcist din hund kan lide og har af specielle behov, det er ud fra disse behov du skal vælge hundefoder i vores øjne.

Har din hund ingen problemer med allergier eller andre skavanker, så er der nærmest frit spil på alle hylder, så mener vi du skal prøve de forskellige mærker og se hvad din hund tager bedst imod, det er jo i bund og grund hunden som skal leve med foderet.

Men en ting er sikkert, med 1st Choice hundefoder så får du kvalitet og kan din hund lide det, så er hunden dækket ind i forhold til dens behov af minerale, vitaminer osv.

Se udvalget af 1st Choice hundefoder her